Skrevet: 27.feb.2012 11:55 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Anbefaling av fresh'n'easy:


Merke: Trixie

Kjøpt/pris/mengde: Jeg kjøpte den på dyrebutikken "buddy" og den kosta 45kr, det er 1l med sand oppi.

Min mening: Det beste ved den er at den ikke stinker og at den er lett å få vekk fra doen til hamsteret. Det er mye bedre med do en ikke noe så jeg anbefaler å bruke denne dosanden. Det du må huske på er å skifte den før det blir helt gult og legge doen i hjørnet der hvor den pleier å gjøre fra seg. Jeg syntes den er helt topp!

Karakter: 6


 
Skrevet: 21.feb.2012 17:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii♥

Jeg tenkte å ha en anbefaling av et fòr som heter care+. Detter er min første anbefaling så vi får se hvordan det går ;)
Fakta: Care+ pluss er et fòr med mange næringer til hamsteret. Og de fleste hamstere elsker det. Det er ikke en vanlig gnagerblanding, den ser helt annerledes ut i hvert fall. Den inneholder også vitaminen E, og den smaker veldig godt for hamsteret også.

Merke: Merket er beapher og det er et veldig bra merke, jeg har også en annen hamsterblanding fra det merket som også er veldig, veldig, bra. 

Kjøpe/pris: Man får kjøpt fòret i de fleste dyrebutikker, jeg kjøpte mitt på buddy. Prisen er på 79kr for 250g(den jeg har). Den finnes også i 700g.

Min mening: Jeg kjøpte care+ samtidig som jeg kjøpte Noddy, og bare for å si ifra så elsker Noddy det. Han som stod i kassa anbefalte den og da kjøpte jeg den selvom jeg syntes det var litt dyrt. Jeg pleier ikke å gi så mye til Noddy nå fordi jeg har gnagerblandingen fra dyrebutikken. Men jeg gir han ca. en teskje hver dag. Jeg syntes det er et veldig bra fòr og jeg anbefaler det til dere.

Karakter: 6


♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  

 


hits