Skrevet: 21.feb.2012 17:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii♥

Jeg tenkte å ha en anbefaling av et fòr som heter care+. Detter er min første anbefaling så vi får se hvordan det går ;)
Fakta: Care+ pluss er et fòr med mange næringer til hamsteret. Og de fleste hamstere elsker det. Det er ikke en vanlig gnagerblanding, den ser helt annerledes ut i hvert fall. Den inneholder også vitaminen E, og den smaker veldig godt for hamsteret også.

Merke: Merket er beapher og det er et veldig bra merke, jeg har også en annen hamsterblanding fra det merket som også er veldig, veldig, bra. 

Kjøpe/pris: Man får kjøpt fòret i de fleste dyrebutikker, jeg kjøpte mitt på buddy. Prisen er på 79kr for 250g(den jeg har). Den finnes også i 700g.

Min mening: Jeg kjøpte care+ samtidig som jeg kjøpte Noddy, og bare for å si ifra så elsker Noddy det. Han som stod i kassa anbefalte den og da kjøpte jeg den selvom jeg syntes det var litt dyrt. Jeg pleier ikke å gi så mye til Noddy nå fordi jeg har gnagerblandingen fra dyrebutikken. Men jeg gir han ca. en teskje hver dag. Jeg syntes det er et veldig bra fòr og jeg anbefaler det til dere.

Karakter: 6


♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  ♥♥♥  

 1 kommentarer på "Anbefaling care+"
Kommentarer

Fin fakta...

Kommentar tilbake?

22.feb.2012, kl.16:33 URL: http://snakz.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits